Terug van weg geweest; dé workshop foodfotografie & styling

 

In de (live) workshop foodfotografie & styling (gegeven in Almere) gaan we door alle basis elementen heen van de fotografie. Van de techniek, fotografie tot styling. De ochtend besteden we aan theorie en laat ik je zien hoe ik zelf een set opbouw en met het licht speel. In de middag ga je zelf aan de gang met alle props en ondergronden die in de studio voorhanden zijn.

Wij zorgen voor een aantal gerechtjes om te fotograferen zodat je daarmee kunt oefenen.

Hoe zit de workshop in elkaar? 

De workshopdag beginnen we met koffie, thee en een voorstelrondje. Ik hoor graag van je wat je op de dag zou willen bereiken en wat je niveau is. 

Na de voorstelronde geef ik theorie over foodfotografie en over styling. Ik laat zien wat mijn proces is voor het opstellen van een set en hoe ik met de belichting aan de slag ga. Ik laat live zien wat er gebeurd als je bepaalde instellingen aanpast en hoe je dit zelf kunt doen.

Na de lunch ga je zelf aan de slag met een aantal gerechtjes die we voor je klaar hebben staan. Je kunt gebruik maken van alle props en ondergronden die in de studio staan.

Wat zit er allemaal inbegrepen in de workshop:

 

  • Uitgebreide lunch tijdens de dag 
  • Toegang tot de speciale foodieacademie community. Hier kun je ook na de workshop met elkaar je gemaakte foto's delen. Ik check zelf ook regelmatig of er nieuwe foto's zijn om feedback te geven.
  • Het e-boek "foodfotografie en styling" twv € 15,-
  • 50% korting op de volledige foodfotografie cursus via de foodieacademie (korting twv € 250,-!)

De kosten voor de workshop bedragen € 275,- incl btw voor de dag. Check hieronder voor de data. Elke workshop heeft slechts plek voor zes mensen!

Boek hier je workshop

Ingeplande data

De workshop vind plaats in de studio van Simone's Kitchen in Almere.

Op dit moment hebben we de volgende data ingepland:

  • 7 augustus (zondag)
  • 24 september (zaterdag)
  • 15 oktober (zaterdag

Elke datum heeft slechts plek voor 6 personen. Wie het eerst komt....

Tijdens de checkout kun je aangeven voor welke datum je boekt.

Boek hier je datum

Veel gestelde vragen 

Hieronder vind je een aantal veel voorkomende vragen. Heb je andere vragen dan kun je me altijd een mailtje sturen en ik help je zo goed mogelijk. Dus twijfel je of de workshop voor jou is? Laat het me weten!

Iets over Simone

Inmiddels werk ik al meer dan 15 jaar als foodfotograaf en heb vele kookboeken gefotografeerd en werk ik met grote merken in binnen- en buitenland. Die kennis is natuurlijk niet aan komen vliegen. Dat heeft flink wat tijd en investering gekost. Toen ik begon was er nog weinig te vinden op het gebied van opleidingen voor foodfotografie. Ik moest er voor naar het buitenland en volgde cursussen in onder andere Dubai en Duitsland.

Een jaar of 10 geleden besloot ik om workshops op het gebied van foodfotografie & foodstyling zelf aan te gaan bieden. De maandelijkse workshops waren zo populair dat we de aanvragen amper bij konden houden. Na een pauze van een paar jaar heb ik besloten om de workshops weer op te starten in een nieuwe vorm. 

Na het volgen van de 1-daagse workshop kun je - als je wilt - verder gaan in de online omgeving. Tijdens de workshop krijg je hiervoor een mooie aanbieding!