Welke cursussen zijn er beschikbaar?

Waar loop jij tegenaan? 

 

Toen ik begon als foodblogger en foodfotograaf was er niks om op terug te vallen. SEO? Nog nooit van gehoord. Lightroom? Bestond nog helemaal niet. Met vallen en opstaan leerde ik mezelf alle tips & tricks uit. Ik volgde opleidingen in binnen- en buitenland om alles als een spons in me op te nemen.

Na jaren workshops te hebben gegeven in foodfotografie & styling vond ik het tijd om uit te breiden en mijn kennis met een groter publiek te delen.

In de online cursussen deel ik al mijn kennis met jou. Van tips voor het instellen van je camera tot advies voor het bepalen van je prijs en marketingdoelen. Van begin tot business dus.

Wil je zelf een eigen foodblog beginnen, maar weet je niet wat je daarvoor allemaal moet doen? In de cursus 'Start je eigen foodblog' loods ik je er stap voor stap doorheen.

Check welke cursussen er momenteel beschikbaar zijn!

Hieronder vind je de online workshops, voor de live workshops in Almere check je hier de gegevens.

Cursus instagram & mobiele fotografie

We kunnen er niet meer zonder; onze mobiel. En het goede nieuws is dat de camera’s in de mobiele telefoons tegenwoordig steeds beter en beter worden. Maar hoe haal je nou het meeste en het beste uit je telefoon?

In deze cursus geven we je allerlei praktische tips voor het gebruik van je telefooncamera en daarnaast gaan we in op het posten op social media. Hoe doe je dat zo slim mogelijk en wat zijn de tips voor het opbouwen van je volgers.

Meer informatie
Camembert in de sneeuw

Masterclass foodfotografie & styling

In de complete cursus foodfotografie & styling vind je de basis terug, maar gaat het ook over het opbouwen van je fotografie business. We gaan kijken naar het gebruik van kunstlicht en er komen diverse professionals uit de industrie aan het woord.

Met deze complete cursus kun je direct aan de slag!

Meer informatie
cursus start je foodblog

Start je foodblog (of verbeter degene die je al hebt!)

Je hebt een briljant plan maar de uitvoering laat nogal op zich wachten. Al die technische termen om je eigen site te beginnen houden je tegen. SEO, structured data, hosting en waar moet je nou precies voor kiezen?

In de cursus 'Start je foodblog' gaan we stap voor stap door alle termen heen en loodsen we je van idee naar uitvoering.

Alleen beschikbaar met een abonnement

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ben je nog niet klaar om je in te schrijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe aanbiedingen! 

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment