INSTAGRAM EN MOBIELE FOTOGRAFIE

Haal meer uit je telefoon met de mobiele fotografie cursus

We kunnen er niet meer zonder; onze mobiel. En het goede nieuws is dat de camera’s in de mobiele telefoons tegenwoordig steeds beter en beter worden. Maar hoe haal je nou het meeste en het beste uit je telefoon?

In deze cursus geven we je allerlei praktische tips voor het gebruik van je telefooncamera en daarnaast gaan we in op het posten op social media. Hoe doe je dat zo slim mogelijk en wat zijn de tips voor het opbouwen van je volgers.

Yes, ik doe mee!

Leer samen

Met de cursus krijg je ook toegang tot de foodieacademie community pagina op facebook. Hier kun je de gemaakte foto's achterlaten en comments krijgen van mij of van je mede cursisten. Zo leer je ook weer van anderen!

Kort en krachtig

De cursus bestaat uit 22 lessen met video's en tekst. Kort en krachtig dus maar als je er langer over wilt doen? De toegang verloopt niet!

Schrijf me in

Community

Samen leer je sneller en meer. Vergeet niet om je aan te melden voor de speciale facebookgroep. Hier houden we ook regelmatig challenges waar je leuke prijzen kunt winnen.

Schrijf me in

Styling

Natuurlijk gaan we ook kijken naar de styling van je eten. Want waar let je op met ondergronden, achtergronden en waar vind je props?

Schrijf me in!

Instagram & mobiel fotografie

€ 29,95

incl btw

  • Korte maar duidelijke cursus
  • Met speciale insta video van Kirsten Jassies
  • 22 lessen
  • Toegang tot de community facebookgroep
Koop de cursus

Verbeter je mobiele foto's met deze cursus.

Met de korte duidelijke cursus maak je snelle stappen. Vergeet ook zeker niet om de opdrachten te maken en te delen in de facebook groep.