21 dagen leefstijl plan

21 dagen leefstijl plan

Wil jij je voeding weer onder controle krijgen? Wil je af van die suikerdips? Heb je moeite om maat te houden of wil je nu eindelijk wel eens die overtollige kilo's kwijt? Dan is dit het programma voor jou! 

Wil jij je relatie met voeding verbeteren?

Wil jij je relatie met voeding verbeteren?

 Ben je het zat om elke keer weer dezelfde kilo's af te vallen en weer aan te komen?

  • Ben je het zat om geen weerstand te kunnen bieden aan de eindeloze stroom van lekkernijen die langs komen? Lekkernijen waarvan je weet dat je je er achteraf niet beter door gaat voelen?
  • Wil jij dit keer goed beginnen en aan de slag met je eetgewoontes, je leefstijl en beweging?

Mijn naam is Simone en je kent me misschien van Simone’s Kitchen, een blog waar ik in 2013 mee ben begonnen. In die tijd bekommerde ik me niet om wat ik in mijn mond stopte. Ik at alles wat los en vast zat en deed af en toe “aan de lijn”.  Dat die lijn niet zo erg opschoot bleek toen de weegschaal 105 kilo aantikte…

In 2015 kreeg ik een ernstig ongeluk waarbij ik mijn rechter enkel verbrijzelde, mijn linker enkel en een rib brak. Ik was een half jaar aan een ziekenhuisbed  en rolstoel gekluisterd en had dus alle tijd om na te denken. De prognose was slecht; er was een 95% kans dat ik nooit meer goed zou kunnen lopen. Ik besloot er alles aan te doen om bij die kleine 5 % te horen. Ik begon me te verdiepen in voeding en dan met name voeding die goed zou zijn voor je botherstel. 

Mijn chirurg noemt me nog steeds “zijn medisch wonder” en – hoewel altijd wel een zwak punt – kan ik weer bijna alles doen en ik denk nog steeds dat voeding daar een groot onderdeel van uitmaakt.

Sinds die tijd heb ik me steeds meer verdiept in voeding: wat doet het met je? Hoe zorg je voor een goed werkend lichaam met zo min mogelijk welvaartsziektes? Ik deed de opleiding natuurvoedingsadviseur, de opleiding trainer hormoonfactor. Ik deed specialisatie voor fibromyalgie en EMB bloedtest. En momenteel ben ik nog aan het studeren voor primal health coach. 

Mijn missie is eenvoudig: ik wil jou laten zien dat gezonde voeding en beter voor jezelf zorgen belangrijk is en ook leuk en lekker kan zijn. 

Cursus voordelen

Cursus voordelen

Cursus voordelen
  •  

    Het programma is volledig online en kun je in je eigen tempo doorlope
  • Het is geen tijdelijk crashdieet maar de aanzet tot een blijvende verandering van je voedingspatroon
  • Met smakelijke recepten en drie volledige maaltijdplannen
  • Na drie weken voel je je gegarandeerd beter

Highlights

01

Voor 21 dagen ontvang je elke dag een motiverende tekst met tips voor die dag die je eetgewoontes én je leefstijl aanpakken

02

Voor elke week ontvang je een nieuw maaltijdplan inclusief alle recepten die je nodig hebt om meteen aan de gang te gaan.

03

Onderdeel van het programma is een speciale community waar je terecht kunt met al je vragen of waar je support kunt vinden.

DEZE CURSUS IS VOOR JOU ALS....

Je weer energiek in het leven wilt staan

Je niet gelooft in het concept van een crashdieet maar je leefstijl aan wilt passen. 

Je weer balans wilt vinden in voeding en gezondheid

Je af wilt van eetbuien en suikerdips

Je af wilt vallen, maar op een manier die ook echt blijvend is

Je weer leuke kleding wilt dragen

JA IK DOE MEE!

NU VAN 75,- VOOR SLECHTS € 25,-

Vanwege de coronacrisis is de prijs voor de komende periode slechts € 25,-! 

Maak nu gebruik van de gelegenheid en schrijf je in. De aanbieding is nog geldig tot 31 juli 2020.

TESTIMONIALS

"

Heel erg waardevol! Mooie en concrete inspiratie en handvatten voor een gezonde leefstijl! Hopelijk lukt het dit voort te zetten op de lange termijn. Hoop dat ik er “slimmer” in wordt zodat boodschappen doen en maaltijden voorbereiden minder tijd gaat kosten. De beloning is groots: ik voel me een stuk fitter, luchtiger en ben 4 kilo lichter! Dankjewel, Simone!!!! 💐🙏

"
Anouk

FAQ

Hoe lang is de cursus

De cursus duurt in principe 21 dagen maar je kunt het zo snel of zo langzaam doen als je zelf wilt

Wat is inbegrepen in het programma

Inbegrepen zijn de cursus voor 21 dagen, drie maal een maaltijdplan plus recepten en ondersteuning via de speciale community

Bevat het programma een specifiek eetpatroon?

Het programma is gebaseerd op de paleo leefstijl, maar indien gewenst kan hier enigszins van worden afgeweken.

Heb ik nog speciale supplementen nodig tijdens dit programma?

Nee, dat kan wel maar is niet verplicht

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.