Over mij

 

Mijn naam is Simone van den Berg en ik ben de initiatiefnemer van de FoodieAcademie. Al een aantal jaar loop ik rond met het idee om een Nederlandstalig online platform op te zetten voor foodies. Het idee ontstond toen ik steeds vaker vragen van collega's kreeg of ik ze wilde helpen hun skills te verbeteren. Graag deel ik mijn passie en opgedane kennis met andere mensen. Ook beginnende mensen die (op welke manier dan ook) meer uit hun foodfotografie willen halen wil ik graag een stuk op weg helpen.

 

Ik hou enorm van eten en reizen. Van mijn passie heb ik mijn werk gemaakt. Ik ben foodfotograaf, foodblogger, reisblogger en receptontwikkelaar. Op het gebied van voedingsleer heb ik ook de nodige kennis opgedaan. Zo ben ik trainer hormoonfactor en natuurvoedingsadviseur en momenteel bezig met de opleiding Primal Healthcoach.

 

Ik fotografeer al een flink aantal jaar met als specialisatie foodfotografie. Inmiddels heb ik meer dan 70 kookboeken gefotografeerd, fotografeer ik voor merken in binnen- en buitenland en heb ik jarenlang workshops foodfotografie & styling georganiseerd.

 

In de FoodieAcademie komen al mijn ideeën en kennis samen. Het is dé plek waar ik je met mijn team alles wil leren over foodfotografie, foodbloggen en/of voeding.


 

Klaar om te beginnen? We hebben momenteel drie mogelijkheden voor je klaarstaan.

Instagram & mobiele fotografie

We kunnen er niet meer zonder; onze mobiel. En het goede nieuws is dat de camera’s in de mobiele telefoons tegenwoordig steeds beter en beter worden. Maar hoe haal je nou het meeste en het beste uit je telefoon?

In deze cursus geven we je allerlei praktische tips voor het gebruik van je telefooncamera en daarnaast gaan we in op het posten op social media. Hoe doe je dat zo slim mogelijk en wat zijn de tips voor het opbouwen van je volgers.

Meer informatie

Foodfotografie & styling

De online cursus foodfotografie & styling heeft maar liefst 81 lessen en bevat meer dan 40 uur lesmateriaal. Behalve de basis gaan we in op fotograferen met kunstlicht, krijg je tips voor het opbouwen van je portfolio en vertel ik je waar je moet beginnen met het prijzen van je producten.

Deze complete cursus is nu beschikbaar!

 

Meer informatie?

Start je foodblog

Wil je graag je eigen foodblog beginnen maar duizelt het je als je alle technische termen hoort? In de cursus 'start je eigen foodblog' gaan we stap voor stap door alle nodige tools en leggen we het duidelijk aan je uit.

Binnenkort beschikbaar

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwe cursussen of data.

We sturen geen spam, je kunt je op elk moment uitschrijven