Het meest complete abonnement

 

Wil je niet kiezen of vind je het uitgeven van een groot bedrag in een keer in deze tijden wat lastig? Dan heb ik goed nieuws voor je; het maandelijkse abonnement op de FoodieAcademie is weer terug!

Daarmee heb je onmiddelijk toegang tot alle cursussen die er op dit moment zijn én op alle cursussen die er nog aankomen*

 

* Zolang je lid blijft

Wat is er allemaal in het abonnement inbegrepen?

Check hieronder wat er op dit moment allemaal in het abonnement inbegrepen is. Alle updates en nieuwe modules die online komen zijn automatisch toegankelijk met het abonnement.

Masterclass foodfotografie & styling

Heb jij alle ideeën maar het lukt het niet om die om te zetten tot een sprekend beeld? In de cursus leren we je van idee tot uitvoering hoe je een foto opbouwt. Van materialen tot compositie en achtergronden. 

Daarnaast kijken we hoe je van jouw fotografie een business kunt maken. Hoe bouw je een portfolio op en waar moet die aan voldoen?

Kunstlicht

Cursus instagram en mobiele fotografie

 

In de korte cursus over instagram en mobiele fotografie leer je met handige tips hoe je een en ander kunt verbeteren. Met een unieke introductie door niemand minder dan instagram guru Kirsten Jassies.

uren lesmateriaal

Start je eigen foodblog

Heb je altijd al een eigen foodblog willen hebben, maar durf je niet goed te beginnen? Dan is de cursus starten met je eigen foodblog een goed begin. Je kunt hier alles terugvinden van het vinden van een hosting tot het inrichten van je blog.

Abonnement

€ 45,- per maand

Meest gekozen

  • Masterclass Foodfotografie & styling
  • Instagram en mobiele fotografie
  • Starten met je eigen foodblog
  • Toegang tot de FoodieAcademie community
  • Plus toegang tot alle nieuwe content die er nog bij gaat komen
Schrijf me in!

Terug op veler verzoek

Vele malen is me gevraagd om het abonnement weer terug te brengen. Dus bij deze tijdens de zomermaanden de aanbieding om een maandabonnement aan te schaffen voor slechts € 45,-.

Voor dat geld heb je direct toegang tot alle content die er al is op de FoodieAcademie plus (zolang je lid blijft natuurlijk) alle nieuwe content die er nog bij komt.

Liever een vaste prijs betalen? Dat kan ook. Daarvoor ga je naar de cursuspagina voor het volledige overzicht.